Galerie Lecq, Parksluizen Rotterdam

Computersimulatie toekomstbeeld Galerie Lecq   foto’s: Lotti Hesper

Het tweede ‘brugwachtershuisje’ in Rotterdam dat een nieuwe bestemming krijgt is één van de bijgebouwen van de Parksluizen. Het gebouwtje is nooit een brugwachtershuisje geweest, maar een kiosk voor o.a. tijdschriftverkoop. Aangezien het wel een duidelijk verbinding heeft met het sluizen-en bruggen complex, past het prima bij het brugwachtershuisjes-initiatief.

Suzanne Vonk is hard op weg een kleine galerie te vestigen in het gebouwtje, dat lange tijd niet gebruikt is. Er moet aardig wat opgeknapt worden, maar er is ook al een en ander gebeurd. Zo krijgt ze tips en hulp van kunstadviseur Han Goan Lim en ontwerpster Esther Dijkhuizen van Plusontwerp. Ook heeft beheerder Gemeentewerken Rotterdam zich ingezet om het huisje bruikbaar te maken. Bart Oppenheimer legt de laatste hand aan de vormgeving en visitekaartjes en er zijn een viertal kunstenaars benaderd die willen exposeren. Naar grote waarschijnlijkheid wordt de opening van Galerie Lecq gecombineerd met een bijeenkomst op Coolhaveneiland op donderdag 21 juni.

Suzanne kan nog steeds hulp gebruiken om te klussen, bouwen, adviseren en mee te denken. Heb je interesse of denk je Suzanne ergens mee van dienst te kunnen zijn? Neem contact met haar op via:

Suzanne  Vonk
Galerie Lecq
Parksluizen  (Maaszijde) – Rotterdam

M: galerielecq@gmail.com
T:             06-42364012
Twitter: @galerielecq

This entry was posted in Blog, Goed Voorbeeld and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *