Schrijver op bezoek in Galerie Lecq

GalerieLecqNa de exposities van een veertiental kunstenaars en ontwerpers, heeft Galerie Lecq in Rotterdam in het najaar een schrijver op bezoek. De Rotterdamse schrijver en columnist Ernest van der Kwast gebruikt Lecq tussen 11 oktober en 21 november als schrijfwerkplaats. Ernest van der Kwast is onder meer bekend van zijn boeken Mama Tandoori en zijn eerder dit jaar verschenen roman De ijsmakers, die genomineerd is voor het beste Rotterdamse Boek.

Hij doet vanuit Galerie Lecq onderzoek voor zijn nieuwe roman, ontvangt bezoek en zal regelmatig over zijn avonturen in de voormalige kiosk aan de Parksluizen schrijven op de Facebook-pagina van Galerie Lecq. En natuurlijk drinkt hij er espresso. In het laatste weekend van zijn verblijf is er een feestelijke afsluiting waarbij hij zal vertellen over zijn schrijfperiode in Lecq. De datum en tijd zal bekend worden gemaakt op de Facebook-pagina van Lecq.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *