Tijdelijk hotel in brugwachtershuisjes Zwolle

Windesheim

Foto: Brugwachtershuisjeszwolle.nl

De Internationale Minor Interior Architecture van de opleiding Bouwkunde op Windesheim staat dit keer in het teken van de tijdelijke transformatie van de vijf leegstaande brugwachtershuisjes in Zwolle.
Van half september 2015 tot eind januari 2016 volgt deze groep een studieprogramma over interieur architectuur waarbij de tijdelijke transformatie van de brugwachtershuisjes als ontwerpopgave centraal staat.
De opgave is om de vijf huisjes te transformeren tot een tijdelijk hotel, waarbij ieder huisje één hotelkamer is voor één persoon. Het hotel opent twee weken voor de Architectuur Biënnale van Zwolle en sluit twee weken erna. Meer info, zie hier.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *