27 januari 15 uur: onthulling informatievensters Delft

Op 27 januari zet Stichting Brugwachtershuisjes de Zuid-Hollandse trekvaarten en het verleden, heden en de toekomst van de brugwachtershuisjes op de Oostpoortbrug en Reineveldbrug in Delft in de schijnwerpers. De ‘informatievensters’, bestaande uit een grote foto van vroeger, een infopaneel en een dichtregel met thema trekvaarten en brugwachtershuisjes, worden dan onthuld door wethouder Ferrie Förster. De trekvaarten werden vroeger gebruikt voor het vervoer van personen, en goederen, zoals VOC-producten uit Delfshaven en jenever uit Schiedam. De onthulling op de Oostpoortbrug vindt plaats om 15.00 uur, waarna we naar de Reineveldbrug wandelen voor de onthulling daar. Lees meer.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

2 Responses to 27 januari 15 uur: onthulling informatievensters Delft

  1. H.hendriksen says:

    Graag zou ik in aanmerking komen om een brugwachtershuisje in creatieve exploitatie te beheren
    Het lijkt mij heel plezierig om een atelier/galerij te vestigen.

  2. Jean Turel says:

    Ik zou graag een brugwachtershuisje willen huren. Heb hier goede ideeen over die ik graag zou willen bespreken. Wat is de Huurprijs en de procedure?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *