Preview Werelds Delfshaven in brugwachtershuisje Lage Erfbrug

Lage ErfbrugOp zondag 15 mei is er in Rotterdam tussen 14:00 en 16:00 uur een speciaal optreden in het brugwachtershuisje bij de Lage Erfbrug.
De geruchten gaan dat het er uitermate gezellig gaat worden, in de wandelgangen wordt volop gespeculeerd over wie er zullen komen spelen. Saxofonist Jos Valster met gitarist Cock van Vuuren? Americo Britto, zanger van Kaapverdiaanse Morna’s? Zanger-accordeonist Pierre van Duyl? De Javaanse zangeres Ponijen? Operazangeres Waldin Roes met pianist Bert Nicodem? Traditionele Javaanse danseressen? Het zou zomaar kunnen dat ze er zijn! En zo niet… dan treden zij zeker op tijdens het festival Werelds Delfshaven op 3, 4 en 5 juni!

Op zondag 29 mei is er nog een preview in het brugwachtershuisje. Meer info.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *