Tweede transformatie brugwachtershuisje in Den Bosch

AnthoniebrugOp uitnodiging van stichting Brugwachtershuisjes/Imke van Dillen en curator Ivonne van der Velden, werkt Monique Broekman van 12 december 2016 tot 1 maart 2017 in het brugwachtershuisje van de Anthoniebrug in Den Bosch. Zij voert een participatieproject uit met de titel: ‘In staat van tussentijd’  in samenwerking met voormalige brug- en sluiswachters en locaties rondom het brugwachtershuisje.
Bij de eerste transformatie was het huisje veranderd in het atelier van de plaatselijke klokkenmaker Frank van Nuus.
Ten behoeve van de tweede transformatie regelde Monique een interview van journalist Theo Verbruggen met sluiswachter Gerard Kappen. Ze spraken o.a. over hun dromen voor de toekomst van de Zuid-Willemsvaart. Hun verhaal kan je beluisteren als je voor het brugwachtershuisje staat.
Meer informatie is te lezen in de blog van Monique, zie hier.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *