Bezichtigen brugwachtershuisje Lage Erfbrug i.v.m. kioskfunctie

Vrijdag 1 september en dinsdag 12 september 2017 kunnen geïnteresseerde ondernemers het brugwachtershuisje aan de Lage Erfbrug in Delfshaven, Rotterdam van binnen zien.

20161020_095556 klein SKVR1 klein 20161017_155326 klein

 

 

 

 

Stichting Brugwachtershuisjes, beheerder van het huisje, onderzoekt samen met de Delfshaven Coöperatie of het brugwachtershuisje aan de Lage Erfbrug een kioskfunctie met thema ‘Made in Delfshaven’ kan krijgen. Belangrijk is dan vooral dat de voordeur verplaatst kan worden om het huisje 24/7 toegankelijk te maken. Eigenaar gemeente Rotterdam heeft hier positief over geadviseerd. Nu is het daarom belangrijk een ondernemer te selecteren voor de kiosk en deze ondernemer te betrekken in het verbouwproces. Meer achtergrondinfo lees je op: http://delfshavencooperatie.nl/kiosk-in-brugwachtershuisje/

Het huisje is te bezichtigen op:

Half oktober 2017 verwachten de Delfshaven Coöperatie en Stichting Brugwachtershuisjes een avond te organiseren waarbij iedere ondernemer zijn idee voor de kiosk pitcht en we met elkaar van gedachten wisselen. De precieze datum volgt nog.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *