Brugwachtershuisje zoekt ondernemer, deel je plannen op 23 oktober!

Een herkenbaar informatiepunt als entree voor toeristen en bezoekers van Delfshaven. Gecombineerd met producten ’Made in Delfshaven’. Denk aan iconische t-shirts van Mwah, koffie, stroopwafels, kleding, meubels. En misschien ook nog wel een kopje koffie. Dat zou ook een mooi startpunt zijn voor de exploitatie van het oude brugwachtershuisje van de Lage Erfbrug. Het idee is om het oude brugwachtershuisje van de Lage Erfbrug te transformeren tot multifunctionele kiosk. We zoeken een ondernemer die dat kan waarmaken. Ben jij dat?

Deel je plannen
Houd je van Delfshaven? En sta je te springen om bij dé entree van de wijk jouw onderneming te hebben? Deel je idee op 23 oktober 2017 van 19.30-21.30 uur (inloop 19.15 uur) bij Schiezicht aan de Spangesekade 176 te Rotterdam en maak het waar!
Op 15 november 2017 moet je plan uiterlijk zijn ingediend. Meer info en document uitgangspunten.

Zuidwest nieuwLH klein

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *