Geef licht en kleur aan het huisje op de Lage Erfbrug!

Niet alleen voor de lange termijn zoeken we een ondernemer voor het brugwachtershuisje op de Lage Erfbrug, ook voor de korte termijn. Geef jij daarom licht en kleur aan het huisje tijdens de wintermaanden? Denk aan concertjes, exposities, lichtkunst, diners voor zes personen etc. Mail je voorstel uiterlijk 15 november 2017.

SKVR1 klein 20161017_155326 kleinLage Erfbrug

 

 

 

 

Het gaat om:

  • type functie: voor het houden van exposities van kunst, culturele doeleinden en ter promotie van de stad Rotterdam
  • periode half november 2017 t/m ongeveer februari 2018. De einddatum is flexibel omdat de precieze planning van de verbouwing voor het verplaatsen van de voordeur nog niet duidelijk is. Er zal opzegtermijn zijn van 1 maand;
  • gevraagde vergoeding € 100,- per maand ex btw;
  • de hoofdgebruiker en bezoekers mogen het huisje alleen in- en uitgaan als de brug niet bediend wordt. Dit is op: zondagen, feestdagen, ma t/m  vr 7.15-8.30 en van 16.30-18.00 uur en zaterdagen 20.00-24.00 uur. Dit heeft met de veiligheid te maken. Anders is er kans dat je het brugdek tegen te hoofd aan komt, omdat de voordeur zich nu nog binnen de slagbomen bevindt;
  • mail je voorstel uiterlijk 15 november 2017 naar Lotti Hesper. Meer info ook bij haar via mail of telefoon 06-4421 5656
  • meer foto’s hier.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *