Wie doet mee met Brugwachtershuisjes Lab 010, experiment hergebruik van 7 Rotterdamse huisjes?

Bij Citylab010 is het plan “Brugwachtershuisjes Lab 010, experiment voor collectief hergebruik van 7 eenzame Rotterdamse brugwachtershuisjes” ingediend.

Steeds meer Rotterdamse bruggen worden op afstand bediend of er komt nog maar af en toe een brugwachter. Daardoor is de brugwachter steeds minder aanwezig en staan de huisjes er eenzaam bij. Deze kleine gebouwtjes bieden mooie kansen om de stad te verfraaien en te beleven.
Het project ‘Brugwachtershuisjes Lab Rotterdam’ experimenteert daarom gedurende 2 jaar met een ensemble van 7 brugwachtershuisjes met als doel ze actief onderdeel te laten zijn van de ruimte en de samenleving.

Wil je meedoen, heb je ideeën? Meer informatie vind je hier

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *