18 juni: vakexcursie SWEETS hotel in Amsterdamse brugwachtershuisjes

In april 2019 bestond Stichting Brugwachtershuisjes 7 jaar! Dit vieren we met een vakexcursie naar drie herbestemde brugwachtershuisjes tot SWEETS hotel in Amsterdam! Laat je inspireren door dit unieke hotelconcept dat zal groeien naar 28 huisjes en bekijk hoe maatregelen voor veilige toegankelijkheid en plek voor noodbediening zijn opgelost. Eigenaar gemeente Amsterdam en exploitant SWEETS hotel vertellen over de do’s en don’ts voor hergebruik van brugwachtershuisjes. Stichting Brugwachtershuisjes vertelt over de ontwikkelingen in Nederland voor nieuw leven in lege brugwachtershuisjes. Kortom kleine huisjes, grote kansen! Meer info & opgave.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *