Zaterdag 30 november afsluitende expeditie Overbruggen in Dordrecht

De kunstroute ‘Overbruggen’ komt helaas tot een eind. De expositie is nog tot en met november te bekijken. Om dit mooi af te sluiten, fietsen we er nog één keer langs alle brugwachtershuisjes en de kunstenaars fietsen mee. Iedereen is welkom om aan te sluiten!

We starten zaterdag 30 november om 20:00 uur bij de Draaibrug en aan het einde doen we een gezellig afsluitend drankje bij Villa Augustus.

Overbruggen is een tweejarig kunstproject waarin zes zachtjes ingeslapen brugwachtershuisjes weer nieuwe leven ingeblazen krijgen door lokale kunstenaars. Je vindt de huisjes bij de Draaibrug, Engelenburgerbrug, Boombrug (2x), Riedijksbrug en Prins Hendrikbrug.

Meer info: www.brugwachtershuisjes.nl/overbruggen-dordrecht

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *