Tijdelijk gebruik huisje Zaagmolenbrug

Het brugwachtershuisje op de Zaagmolenbrug in Rotterdam is per heden tot 1 september 2020 te huur. De Zaagmolenbrug is een vaste brug; het huisje heeft dus geen functie meer om de brug te openen of sluiten. De afgelopen jaren was het in gebruik als expositieruimte. Het mooie huisje heeft een oppervlak van ca. 6 m2 en beschikt over elektriciteit. Er is geen sanitair en ook geen wateraansluiting.

 

 

 

 

Het huisje is eigendom van de gemeente Rotterdam; het beheer wordt uitgevoerd door de Stichting Brugwachtershuisjes. Het door de gemeente beoogde gebruik is ‘exposities en aanverwante activiteiten ter promotie van de stad Rotterdam’. De gebruikersvergoeding bedraagt € 100,- excl. BTW per maand.

Wie geeft dit mooie huisje tot 1 september een nieuwe passende bestemming? Ten behoeve van de selectie vragen wij voor 3 april een voorstel te sturen waarbij vermeld wordt hoe je het huisje wilt gaan gebruiken.

Aanmelden bij: info@brugwachtershuisjes.nl

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.